Här är du: Nyhetsarkiv > EMIL Ö I FIN FORM PÅ HEMMAPLAN

EMIL Ö I FIN FORM PÅ HEMMAPLAN

EMIL ÖHMAN HAR ÖPPNAT BRA NÄR ANDRA SM-SVÄNGEN FÖRRA NORRA GRUPEN KÖRS JUST NU I ÄLVSBYN.
VÄRLDSMÄSTAREN PETER ERIKSSON GÖR COME BACK EFTER SIN SKADA.

Andra kvalet i norra gruppen för skotercross körs i Älvsbyn. Snörik och riktigt krävande banan bjuds det på. Slagit och det gäller att orka distansen ut.
Hemmasonen Emil Öhman verkar vara i mycket gott slag och hade inga alls problem att vinna sitt första kvalheat. Vinner före Fredrik Granberg, med sin Ski-Doo.
I det andra heatet så toppar Jimmy Johansson före dubble världsmästaren och reagerande svenske mästaren Peter Eriksson, Lynx-föraren gör sin första start för säsongen och det märktes också att Peter tog det lite extra lugnt på banan. Men man ser att de fina mästartakterna finns där, det gäller ju för Peter att ta sig hel i mål och jobba för att kvala vidare till finalen i Umeå den 15 mars.
I första svängen för Pro Stock så vann Jan Roger Kjellman, det andra tog Jocke Strandberg och det tredje heatet plockade Emil Johansson hem.
Sport 600 hade kvalsegrare via Johannes Norberg och rutinerade Lasse Lundberg-
Tävlingarna pågår för fullt och man styr nu in i andra kvalomgången innan finalerna.

Vi finns på plats och kommer givetvis med fler rapporter här.

» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän

Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se