10. Hajen54

Här är du: Nyhetsarkiv > KUL I KUBIK UPPFÖR I ÄLSVBYN - ATV OCH SKOTER

KUL I KUBIK UPPFÖR I ÄLSVBYN - ATV OCH SKOTER
Mixa skoter och fyrhjulingar då kommer det folk....Foto;Tobias Eklund

20 graders värme och strålande sol avgjordes sommarens Snöskoter och Atv tävling i Älvsbyn!
Mycket folk kollade in.

Årets upplaga av tävlingen kördes även en uppvisning i Enduro där det syntes att årets SM och VM guldmedaljör i snöskotercross var snabba!

I Atv klassen var det dominans av dom fyrhjuls drivna maskinerna och till slut kunde vi få in en hemma förare som segrare Bernt Johansson två kom Per Israelsson från Gällivare och trea Stefan Holmqvist även han från Gällivare!

I snöskoter ungdom vann Anton Dahlqvist Infjärdens racing före Johan Sundström Arjeplogs SF och trea Tobias Söderberg Arjeplogs SF!

Snöskoter standard vann Per vesterberg Luleå MS före Mattias Johansson Älvsbyns MS och trea Robert Granberg Älvsbyns MS!

Snöskoter trimmad där har det ju pratats en hel del om vem som ska vinna Jonas Wikström Älvsbyns MS vann denna klass i fjol och frågan var om Jonas skulle kunna försvara titeln, denna gång fick Jonas nöja sig med en tredje plats!
På start linjen i finalen fanns Emil Öhman tillsammans med lillebror Adam Öhman. Det blev Emil som drog det längsta strået i finalen och vann och Adam kom tvåa!

Det var en trevlig motordag på Kanis skidanläggning bra med publik i alla åldrar!