9. Alpinemadness
10. Hajen54

Här är du: Nyhetsarkiv > Imponerande finaler i Arctic Cat Cup 2015

Imponerande finaler i Arctic Cat Cup 2015

Årets tävlingshelg på Gräfsåsen är över, Arctic Cat Cup 2015 blev en klar succé. Östersunds SSK gjorde ett helt otroligt jobb även denna gång.

Ungdomsklassen 12-14 blev Emil Hägg´s hela vägen från start till mål. Mycket fin uppvisning av dessa killar. Helt otroligt att dessa småkillar hoppar 10 - 15 meter varje gång hela racet utan att verka bli trött. 2:a plats blev Ingebrigt Hoelsaeter och 3:e plats gick till Jesper Bergström.

14-16 Blev också en uppvisning av en Emil, Emil Harr som dominerade fjolårets 12-14 år körde lätt hem segern före Tobias Larsen inte långt efter kom sedan Edvard Moland.

Dam klassen dominerades av Elina Öhman som körde helt otroligt. Semifinalen tjuvstartade hon och fick starta sist. men jobbade sig upp genom hela startfältet upp i ledningen. i finalen tog hon starten och höll den in i mål. På andra plats Emilia Dahlgren före Malene Andersen.

Pro Stock
Alexander Berglund öppnade hårt och tog starten, höll den ganska länge. Martin Moland vägrade släppa taget och tog över rodret och höll den hela vägen in i mål. Johan Eriksson imponerade stort på alla under helgen och i finalen tog han för sig rejält och visade prov på erfarenhet, uthållighet och bra spårval vilket resulterade i en fin andraplats. Alexander Berglund slutade på en tredje plats.

Pro Open
Här blev det inte riktigt som det skulle. Emil Öhman som hade stor chans på bra placering i finalen kunde inte komma till start. Detta berodde troligen på en handledsskada som han ådrog sig under semifinalen då höger stötdämpare gick sönder. Det blev Petter Nårsa som tog starten och vägrade släppa den, trots att hemmahoppet Marcus Ogemar kämpade tappert för att komma i kapp honom. Ogemar körde ruskigt bra och säkrade en mycket fin andra plats. tredje man över mållinjen blev Filip Eriksson som under helgen kört kanonfint.

» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän

Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se