10. Hajen54

Här är du: Nyhetsarkiv > LYCKAD BACKTÄVLING I LYCKSELE

LYCKAD BACKTÄVLING I LYCKSELE

DEN SNUDD PÅ KLASSISKA BACKTÄVLINGEN I SKIDBACKEN BLEV EFTER LITE STRUL EN RIKTIGT TREVLIG TILLSTÄLLNING.

Cold Wave Cup är avklarad. Den 12 upplagan i Bocksliden hade lockade en rad fina förare och totalt var kring 75 åkare villiga att gasa uppför.
Tävlingen sköt på då man tvingades kalla in nya pistmaskiner för att få ordning på den bitvis glashala banan.
Fina heat när det hela kom igång och helt klart är att backtävlingar är en tävlingsform som många gillar.
Nöd tävlingsboss på plats var en gammal ärrad tävlingsåkare Micke Yngvesson, som kunde räkna in ett flertal förare som gasat bra i stallet, Men så är också Yngvesson en av landets mest framgångsrika Arctic Cat säljare.
- Äntligen fick jag fason på den nya maskinen, säger Christian Salemark, som provade allt det nya i backe, men som vanligtvis ska gasa i crossen. Och seger blev det.